ingen skola för min del..

match igår mot sätra, en väldigt bra och spännande match. bra krigat tjejer även in i det sista. så jävla skön när vi bestämt oss för att sätt bollen i nätet så gör vi det. matchen slutade iallfall 3-3, det var blagsmatch så jag har ingen aning om hur nynäs ligger till i serien men iallafall, bra lirat brudar! GO CARROUW säger jag bara, mohaha.  somnade någon gång efter 12 tror jag inte så säker, men imorse när mamma väckte mig så var jag så tjock i halsen så jag fick vara hemma idag. nu efter lite halstabletter och varm oboy känns det lite bättre. måste bara säga att jag har sån jävla bra tajming med tanke på att det är valborg imorgon, men de löser sig nog.
just för tillfället ligger jag i sängen och kollar på pippi långstrump i söderhavet. den otecknade versionen. jag älskar ju barnsliga filmer oså så det passar mig att ligga här i sängen med datan och bara slöa medans jag tittar på det.
klockan 6 ikväll ska jah iallafall jobba och tjäna lite pengar. nej men dags att återgå till filmen, skriver mer senare.
puss & kram

nationellt prov i matematik

veckan som varit har varit helt okej, fast ändå inte.
det började med imåndags med att jag fick ta igen ganska mycke från veckan innan eftersom att jag va i sälen. annars hände det inte ngt speciellt på varken måndagen eller tisdagen. men på onsdagen hade vi no prov, eller läxförhör, eller vad jag ska kalla de? gick iallafall inte bra. hade ju inte pluggat, för jag orkar verkligen inte med det där. och på torsdagen hade vi sovmorgon till 8.45 då vi började med nationella i matte, b1 och b2. det gick väl sådär. det kändes ganska enkelt fast ändå inte. haha!
idag är det fredag, jätte skönt med helg! men jag har ingen aning om vad jag ska göra. så hör av dig om det händer ngt. nu ska jag kolla på film oså. puss & kram


vila i frid, jag tänker på dig..

haft en skön vecka i sälen, trptts den dåliga snön. men det är väl smällarna man får ta när man åker så sent i guess?
på lördagen åkte vi skidor mellan 9 och 16. när vi kom hem packade vi ihop allting snabbt och vi kom iväg från stugan vid kanske 18.00. sen vare en lååång bild resa hem, men jag sova lite iallafall. kom hem strax efter 1 på natten. gick inet och la mig direkt precis. jag öppnade min poste & satt vid datan till ungefär 3. prratade även med ellen i telefonen under den tiden. jag kom in på mitt 3 handsval. Hotell & restaurang i Malung, Sälen. vet inte riktigt hur jag ska göra, om jag ska flytta dit eller gå i haninge. det återstår att se.
vaknade runt kvart över 12 imorse. och sen låg jag i sängen typ hela dagen, jag behagade inte ens att gå upp och äta, great! men så fick jag sms av ellen runt 17.00 om jag ville med upp till kvarnängen och kolla på ngn match där. och det gjorde jag. vi frös ganska mycke där uppe! så jävla kallt. men men nu ligger jag här i sängen och myser och ska snart sova. puss
  


sälen here we come

klockan är 23.22 och jag håller fortfarande på attt packa det sista. för imorgon åker jag med farmor&farfar, faster&kusin till dalarna. vi fortsätter morgonen därpå, söndag, till sälen. där spenderar jag en vecka tillsammans med släkt & familj. mys! jag nås på telefonen & på datorn. nu ska jag fortsätta packa. pusssss

balklänning's time

jag ringde precis ett samtal till elgiganten och undrade om min data med större minne hade kommit in dit, men det hade den ju självklart inte -,- trött jag blir! men men iallafall så ska jag och pappa fixa det i veckan.
om bara några timmar ska jag och mamma till skräddaren för att ta mått och så till min balklänning. jag är jätte nyfiken på hur resultatet blir i slutändan faktiskt!
men just nu ligger jag bara i sängen och degar med datan, vilket inte är så ovanligt. kollar även på alla 3 delar av serien vi på saltkråkan, dom är så jävla söta & fula alltså! men det var en sak som jag blir så väldigt frustrerad över, och de är när man väl har lov och ska vila ut sig, tror du inte man är klarvaken vid 8 då? det är så jävla typiskt asså.

ska fortsäta kolla på saltkråkan, cya!

födelsedag, match & utvilad

3 april - födelsedag! blev väckt av mamma pappa & lillebror kanske kvart över 6. fick bärbar data, dolce & gabbana light blue, fotbollssaker, mobilsak mm. min släkt kommer på torsdag och då får jag mer :)
senare kom ellen linda och sofie. vi åt middag och började förkröka lite. mys! sen kom dom som var bjudna iallafall. och ännu lite senare kom det ännu mer folk. men men kul var det. kvällen gick fort och rätt somdet var så låg jag i sängen och sussade. med alla kläder smycken & allt på mig. haha då är man sliten!

4 april - värsta bakisdagen om jag får säga det själv. vaknade 6 på morgonen och fick gå och spy. och så fortsatta det i  stort sett hela morgonen. samling på elon 15.30, då jag fortfarande mådde illa & hade huvudvärk. spelade matchen mot spårvägen. kändes som om att jag skulle spy på planen. matchen slutade iallafall 3-1 till dom, som verkligen inte var rättvist. men men slutade med att jag fick lite stryk. knuff i ryggen och gled på konstgräset så är litesvullet och sårigt. & även andningssvårigheter och väldigt yr.  kom hem, gick ner och åt hos farmor & farfar, duschade oså sen ringde mamma och sa tat dom blir kvar i sunne till imorgon kväll. men jag pallade inte gå ut elelr ngt pågrundav sömnbrist dagen innan. somnade runt 23.

5 april - vaknde efter 9. skönt att vakna utvilad och må toppen. gick ner och kollade på disney channel oså. ochnu sitter jag här och bloggar om dom senaste dagarna. ska ner och äta hos farmor&farfar idag igen, det är det ändå jag vet att jag ska göra ikväll. men får se v ad som händer.



puss&kram

hipp hurra hurra hurra!

GRATTIS PÅ MIG SJÄLV, 16 IDAG :)

no good

fick reda på låten jag ska sjunga iår på viaskolans årliga musikshow. det vart no good med kate voagele. eller ngt sånt. den är jätte bra iallafall. svenska provet idag gick sådär. hoppas på de bästa.
äntligen klar med både svenska & so inlämningen som ska va inne imorgon. skönt, fast jag är nervös för jag ska hålla idrottslektion imorgon :oooo wish me luck.
nu ska jag sova, godnatt!

VAR SNÄLLA OCH RESPEKTERA

jag vet att det är många som blir arga och besvikna. men ingen annan än dom jag bjudit får komma. thats it. jag har mina själ till varför, och ni nvet om dom. så sluta tjata, och sluta bli sura! jag pallar inte med det. så respektera det. det kommer inte in fler folk, bara så ni vet det nu. CYA

RSS 2.0