snabbrepris..

sommarlovet är snart sluta, några små ynka veckor kvar tills skolan börjar igen. eller ska jag säga gymnasiet? & ska jag vara ärlig så är jag faktiskt lite skakis inför första dagen, eftersom att jag inte känner en ändå som ska gå fredrika riksäpplet i haninge så.. men det är ett senare problem, för just nu ska jag bara vara ledig och ha sommarlov i ungefär 3 veckor till.

det känns som om att jag inte gjort så mycket i sommar. men samtidigt känns det som om att jag har gjort en hel del. jag har varit på gröna lund med caroline ellen & sorunda gaaaanget, varit på gotland med ellen&linda där vi var på stranden, åkte till boda borg, gick i visby & var på kneipbyn. och för att inte tala om alla filmer vi såg. jag har även varit ute på sjön med familjen & en gång med erik, elias, thomas & lucas. även jobbat 2,5 vecka i farfars fiirma, rörfirma S.Johansson, med bland annat farfar tommie & sickan. åkt väldigt mycke buss och tåg till bland annat caroline, haninge & stan. varit på lite chillkrök & andra partyyyn lite då & då. & jag har umgåtts med folk jag tycker om att umgås med. så jag tycker somamren 2009 har varit helt okej! :)

nu har jag other things to do, catch you later!
              


tröttmössa

uppdateringen går väl sådär. jag hade tänkt berätta om min lindas & ellens semester på gotland. men det får bli vid ett senare tillfälle, är för tött & sliten för att göra ngt..


sjukhusbesök

det blir ett kort inlägg idag eftersom jag inte har så mycket att skriva
ligger förtillfället i sängen och kollar på film. när jag vaknade så åkte jag och mamma direkt ner till nynäs akuten och fick det jag misstänkte bekräftat. så nu knaprar jag antibiotika för fulla muggar. kul!
hade tänkt att börja packa snart eftersom jag linda & ellen drartill gotland på fredag morgon.

komplicerat..

det är jävligt svårt att veta hur man ska göra när man inte ens själv vet vad det är som händer..
du har satt mig i en jävligt  konstig situation, vet inte hur jag ska göra längre
jag ligger sömnlös på nätterna och tårarna rinner,
vad ska jag göra?


rubrik (?)

godnatt, eller ska jag säga god morgon? klockan är way to much och jag sitter här och gör egentligen ingenting.
kvällen spenderades hos caroline. jag och ellen åkte dit vid runt 7, och när vi var där så kollade vi på film med putte, karlsson didi. sen kom bullen & jocke oxå, dom hade tydligen cyklat till kvantum i nynäs för att handla godis och sen cyklat tillbaks till svalsta igen. haha inte för jag förstår hur dom pallade det men. jag oting. ch ellen tog iallafall 12 bussen hem som gick från porthus, fick skjuts dit av carros pappa. fast den bussen gick tydligen bara til ösmo, så vi fick ta tåget därifrån.. men men, kom hem runt halv
och just nu sitter jag bara vid datan och gör ingenting speciellt. pratar med tobias och ska antagligen fortsätta med det nu. puss & kram

RSS 2.0